Vacancies / Vacatures

real-art-on-wheels-vacatures-2

Real Art on Wheels heeft haar oorsprong in 1957. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van bijzondere voertuigen en de begeleiding daarvan. Service staat zeer hoog in het vaandel. Wij werken in dienst van onze klanten en stellen ons bescheiden op. Werk jij graag op het hoogste niveau aan en tussen de meest bijzondere auto’s ter wereld? Heb je een positieve instelling? Ben je enthousiast, pro actief, bereid om jezelf verder te ontwikkelen en een doorzetter? Dan komen we graag met jou in contact. Wij bieden een dynamische werkomgeving en een enthousiast team waar veel mogelijk is. Salariëring conform CAO, inclusief deelname aan pensioenregeling.

Door onze groei, hebben we op dit moment de volgende vacatures.

  • Detailing Specialist (m/v) 24 – 40 uur per week
    Je werkzaamheden bestaan uit het detailleren van onze auto’s. Het poetsen, polijsten en waxen van onze auto’s en de auto’s van klanten. Detailleer werkzaamheden om de auto’s een niveau hoger te krijgen. Je bent zeer secuur en hebt oog voor detail. In bezit van rijbewijs B en bereidheid tot het behalen van rijbewijs E om ook incidenteel (internationale) transporten uit te kunnen voeren.

Ben je geïnteresseerd om het team van Real Art on Wheels te versterken? Dan horen we graag van je. Richt je sollicitatie aan Bodie Hage. Klik hier voor onze contact gegevens.

Instagram | facebook | Linkedin

  • WhatsApp
× Send